19/01/2020

Naus Industrials

  • Producte: Naus Industrials
  • Tipologia: 100-200-400 o 600 m²
  • Superficie: 5.000 m²
  • Plantes: 5
  • Preu: 2.300 €/m²
Naves Industriales en Andorra
Naves Industriales en Andorra

El projecte “Naus Industrials” es troba a la carretera que uneix els pobles d’Escaldes-Engordany i Encamp, a escassos 7 minuts del centre comercial d’Andorra (Avinguda Carlemany).

Els principals atractius del projecte són la seva proximitat al centre d’Andorra (Andorra la Vella i Escaldes-Engordany), el seu fàcil accés, el preu del terreny i la gran demanda de naus industrials del país (que contrasta amb l’escassa oferta existent).

El projecte consta d’una superfície construïda de 5.000 m2, distribuïts en planta baixa + 4, amb una superfície aproximada per planta de 750 m2 (superfície útil). A cada planta poden fer-se les separacions que s’estimin oportunes, distribuint-se segons les necessitats del client final.

A Andorra existeix actualment una necessitat de producte industrial, respecte el qual no existeix pràcticament oferta. El motiu d’aquesta situació és que els terrenys actuals es destinen majoritàriament a producte residencial, especialment de luxe. Les empreses industrials del país tenen molta dificultat per trobar ubicacions de qualitat, generant-se una necessitat en el mercat.

Conèixer els detalls …

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram