19/01/2020

Edifici Residencial

  • Producte: Habitatges
  • Tipologia: Entre 80 y 100 m²
  • Superfície: 7.500 m²
  • Plantes: 7
  • Preu: 3.500 €/m²
Edificio en La Massana

El projecte “Promoció La Massana” es troba al centre del poble de La Massana, Andorra, a la mateixa carretera principal.

La Massana es troba a 10 minuts d’Escaldes-Engordany, 12 minuts d’Andorra la Vella i 10 minuts d’Ordino.

Els principals atractius del projecte són, entre d’altres, la seva privilegiada ubicació, el seu fàcil accés, la qualitat dels immobles i l’oportunitat d’adquirir pisos d’obra nova a preus molt assequibles i amb bons acabats. Addicionalment, la seva situació estratègica fa que les unitats immobiliàries tinguis unes vistes fantàstiques, sol i tranquil·litat, combinant el silenci de la muntanya amb els avantatges de viure al centre del poble.

El projecte consta d’una superfície construïda total de 7.500 m², distribuïts en planta baixa + 6, amb una superfície aproximada per planta de 1.000 m².

A Andorra existeix actualment una necessitat d’immobles ubicats en zones cèntriques i amb preus no superiors als 3.500 €/m², respecte els quals no existeix pràcticament oferta. El motiu d’aquesta situació és que els terrenys actuals es destinen majoritàriament a producte residencial de luxe. D’aquesta forma, l’amplia demanda actual d’immobles d’alta qualitat a preus assequibles no troba pràcticament oferta, tant de compra com de lloguer.

Conèixer els detalls…

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram